Indul az év autóbuszvezetője verseny

2016.07.01
A Budapesti Közlekedési Központ az utasok segítségével keresi az év legjobb autóbusz- és trolibuszvezetőjét. A megmérettetésen azok a főváros közösségi közlekedési járatain szolgáló járművezetők vehetnek részt, akik az utasok és a munkáltató szerint példamutatóan végezték eddigi munkájukat. A verseny lehetséges jelöltjeire bárki javaslatot tehet 2016.július 15-éig.
Budapesti Közlekedési Központ (BKK) keresi az év legjobb autóbusz- és trolibuszvezetőjét, vagyis azt a járművezetőt, aki szereti a munkáját, mindig udvarias és segítőkész az utasokkal, ezen kívül betartja a munkakörére vonatkozó szabályokat is. A közlekedésszervező társaság a legjobbak kiválasztására versenyt hirdet, amire azok a Budapesten közlekedő buszokat és trolibuszokat vezető munkatársak nevezhetnek, akiknek 2015. január elseje óta nem volt balesetük saját hibájukból, és nem érkezett megalapozott utaspanasz sem a munkájukra. A versenyben a BKK szolgáltatói, azaz a BKV Zrt., a VOLÁNBUSZ Zrt. és a VT-Arriva Kft. munkatársai vehetnek részt.

A jelöltek kiválasztásában nem csak a járművezetők, hanem az utasok segítségére is számít a BKK. Az év autóbusz- és trolibuszvezetője verseny résztvevőire az evsoforje@bkk.hu címen lehet javaslatot tenni a járművezető nevének feltüntetésével, vagy annak jelzésével, hogy pontosan mikor és milyen rendszámú autóbuszon, vagy pályaszámú trolin dolgozott az illető. A javaslatokat 2016. július 15-éig lehet elküldeni a megadott címre.

A kiválasztott jelöltekről – az Év ellenőre kampányhoz hasonlóan – bemutatkozó kisfilmek készülnek, amelyekre a BKK Facebook oldalán lehet majd szavazni augusztus végétől két héten keresztül. A játékról további információk a bkk.hu/ev-soforje oldalon olvashatók.

Sajtókapcsolat

ArrivaBus Kft.

8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.

Telefon: +36 22 317 575

 

1119 Budapest, Andor u. 27-31.

Telefon: +36 1 371 0896
E-mail: sajto@arrivabus.hu

 

Krsják Attila Noé

kommunikációs munkatárs

krsjak.attila@arrivabus.hu

+36 20 257 0900

Facebook