Facebook karrier oldallal bővültünk

2022.06.01

Új karrier oldallal bővült közösségi médiás megjelenésünk: immár a Facebookon az 'Arriva Karrier' oldalunkon is láthatók, megoszthatók friss állásajánlataink.

Örömmel osztjuk meg kedves Látogatóinkkal, hogy immár a Facebookon is koncentráltan jelenítjük meg aktuális állásajánlatainkat.

2022. tavaszán elindítottuk a legnagyobb közösségi oldalon is az 'Arriva Karrier' hivatalos oldalunkat. Ennek célja, hogy hatékonyabban érhessük el a potenciális érdeklődőket, illetve még jobban megkönnyítsük érdeklődőinknek az állások keresését, megosztását.

Kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy kövessék be az oldalt, hiszen mindig aktuális hirdetésekkel, érdekes karrier hírekkel találkozhatnak.

Bármilyen kérdés esetén vegyék fel a kapcsolatot az Arriva HR osztályával a felvetel@arrivabus.hu email címen vagy a +36 20 621 7304 telefonszámon.

Az oldal elérhetősége: https://www.facebook.com/arrivakarrier 

Sajtókapcsolat

ArrivaBus Kft.

8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.

Telefon: +36 22 317 575

 

Sajtókapcsolat: sajto@arrivabus.hu

(Itt kizárólag sajtóval kapcsolatos ügyekben tudunk segíteni. Ha utaspanasszal, talált tárgyakkal kapcsolatban van kérdése, azokat minden esetben a bkk@bkk.hu címen jelentse be!)

Facebook