Az ArrivaBus több megyében végez személyszállítást több mint kétezer embert szállítva naponta. Járműparkunk zömében MAN típusú buszokból áll. Partnereink között tudhatjuk Magyarország gazdasági életét jelentősen befolyásoló nagyvállalatok közül többek között:  Videoton tagvállalatok – Székesfehérvár, IBM Delivery Centre Europe - Székesfehérvár.

A menetrendet a megrendelőkkel közösen alakítjuk ki, igény szerint módosítjuk azt, vagy új útvonalat vezetünk be, hogy a távolabbi, a helyközi tömegközlekedéssel csak részlegesen érintett falvakból is biztosítsuk a munkahelyre való bejutást. Közép-és hosszútávú szerződések keretében nagyméretű, új flotta beszerzését is vállaljuk, illetve új lokációkon való szolgáltatás kiépítését finanszírozási, műszaki és üzemeltetési háttér biztosításával.

Munkásszállítási szolgáltatás megrendelésére társaságunknál kétféle lehetőség van:

  1. Szerződéses (km díjas): járműmegrendelés esetén a szolgáltatás díját a feladat jellege, a megtett út és az igénybe vett autóbusztípus figyelembe vételével határozzuk meg
  2. Utazási igazolásos: utazási igazolvány megrendelése esetén; a szolgáltatás díja az utazási igazolvány ellenértéke. Ezt jelenleg Székesfehérváron üzemeltetett járatainknál alkalmazzuk.