Utazzon VT-ARRIVA busszal a Kamion Európa Bajnokságra

2015.09.04
2015. szeptember 5-én (szombaton) és 6-án (vasárnap) Shell Hungary Truck Fest néven Kamion Európa Bajnokságot és Fesztivált rendeznek a mogyoródi Hungaroring versenypályán. A Budapesti Közlekedési Központ a versenypálya kényelmesebb megközelítése, illetve a komfortosabb hazautazás érdekében sűrűn közlekedő, díjmentesen igénybe vehető, alacsonypadlós buszjáratokat indít az Árpád híd pesti hídfőjétől, valamint a Mogyoródi HÉV-állomástól a Hungaroringre, továbbá a nagy érdeklődésre való tekintettel a H8-as HÉV-et is sűrűbben indítja.
A kamionversenyzés elitjét felsorakoztató Európa-bajnokságon rajthoz áll hazánk kamion Európa-bajnoka, Kiss Norbi, a szombati versenynapon továbbá Ákos koncertje is színesíti a programot. A nívós sporteseményen a Budapesti Közlekedési Központ és a VT-ARRIVA is képviselteti magát egy kiállított autóbusszal.

 A Kamion EB és Fesztivál helyszíne a Hungaroring. A Mogyoród melletti versenypálya gyors, tömegközlekedéssel történő megközelítésére a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) díjmentesen igénybe vehető, alacsonypadlós, légkondicionált buszjáratokat indít, amelyeket a VT-ARRIVA biztosít.
  • A Kamion EB 1 jelzésű autóbusz az M3-as metróval elérhető Árpád híd M megállóhelyről (a 901-es és a 918-as éjszakai járat József Attila Színház melletti megállójából) indul a Hungaroring versenypályára,mindkét versenynapon reggel 8 órától. Az út körülbelül 40 percig tart, a buszjárat a két végállomás között nem áll meg. A sűrű, a programhoz illeszkedő követési idővel közlekedő Kamion EB 1 autóbusz menetrendje megtekinthető a BKK honlapján.
  • A Kamion EB 2 jelzésű autóbusz a H8-as HÉV-vel elérhető Mogyoród H megállóhelyről a 992-es autóbusz megállóhelyéről indul a Kerektó utcához, ahonnan körülbelül 10 perces sétával érhető el a versenypálya. Az autóbuszok szombaton 08:31-től, valamint vasárnap 08:23-tól közlekednek Mogyoród HÉV állomás, és a Kerektó utca között.. Az út körülbelül 8 percig tart, a buszjárat a két végállomás között nem áll meg. A sűrű, a programhoz illeszkedő követési idővel közlekedő Kamion EB 2 autóbusz menetrendje megtekinthető a BKK honlapján.

Sajtókapcsolat

ArrivaBus Kft.

8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.

Telefon: +36 22 317 575

 

1119 Budapest, Andor u. 27-31.

Telefon: +36 1 371 0896
E-mail: sajto@arrivabus.hu

 

Krsják Attila Noé

kommunikációs munkatárs

krsjak.attila@arrivabus.hu

+36 20 257 0900

Facebook